Servicii SysMEP
Engineering solutions

Activitatea noastră cuprinde proiectarea si executia sistemelor HVAC, instalatiilor electrice și de curenti slabi, Building Management System(BMS) pentru aplicații industriale, comerciale și rezidențiale. Oferim solutii de proiectare si consultanta, prin specialisti si ingineri autorizati, iar prin echipele noastre de muncitori calificati executam lucrari de instalatii la standarde ridicate de calitate.

Antreprenoriat in instalatii

Prin experienta acumulata avem capacitatea logistica si financiara pentru coordonarea si executia lucrarilor in regim de antreprenoriat de specialitate. În prezent, metodele moderne de construcţii si instalatii se bazează pe tehnologii mai complexe şi bine coordonate spre a obţine înalta calitate a lucrărilor executate. Firma detine experianta necesara pentru a furniza sisteme integrate la cheie, conform termenelor contractuale de executie in conditii de exigenta profesionala.
DETALII

Consultanta si proiectare

Punem la dispozitia beneficiarilor solutii de proiectare si consultanta, prin specialisti si ingineri autorizati, pentru sistemele HVAC, electrice și de curenti slabi, Building Management System(BMS) din aplicații industriale, comerciale și rezidențiale. Compania noastra ofera servicii profesionale de proiectare si consultanta in domeniul instalatiilor, avand o experienta solida in spate si o echipa de ingineri dedicati pentru implementarea cu succes a proiectelor ...
DETALII