Antreprenoriat in instalatii

Prin experienta acumulata avem capacitatea logistica si financiara pentru coordonarea si executia lucrarilor in regim de antreprenoriat de specialitate. În prezent, metodele moderne de construcţii si instalatii se bazează pe tehnologii mai complexe şi bine coordonate spre a obţine înalta calitate a lucrărilor executate. Firma detine experianta necesara pentru a furniza sisteme integrate la cheie, conform termenelor contractuale de executie in conditii de exigenta profesionala.

Instalatii electrice

Compania noastra poate realiza lucrari de instalatii de alimentare cu energie electrica pentru diversi consumatori.

Compania noastra poate realiza lucrari de instalatii de alimentare cu energie electrica pentru diversi consumatori, instalatii de impamantare, instalatii de paratraznet instalatii de iluminat, prize, tablouri electrice, instalatii de curenti slabi. Prin personalul nostru certificat ANRE asiguram proiecte de instalatii electrice la standarde de calitate.

Serviciile noastre pentru instalatii electrice includ:

Curenti tari

Instalatii electrice pentru cladiri nou construite:

  • Instalatii electrice pentru spatii de birouri (cladiri)
  • Instalatii electrice de siguranta si iluminat tip Exit
  • Instalatii electrice pentru uz industrial (hale si depozite, spatii pentru productie)
  • Montari corpuri de iluminat si intretinere corpuri de iluminat
  • Modificari si extinderi ale instalatiilor electrice existente
  • Solutii pentru optimizarea consumului de energie electrica
  • Tablouri electrice
  • Prize de pamant (impamantare) si paratrasnet

Curenti slabi

SIFEE ACTION ofera servicii complete de cablare a cladirilor, acestea cuprinzand retele de date, telefonie, sisteme de supraveghere, alarme antiefractie si detectie incendiu autorizate. Toate acestea incep din faza de proiectare, continuand cu executia si asigurarea service-ului si mentenantei acestora.

Automatizari si BMS

Prin stransa legatura cu partenerii nostrii din domeniul Building Management System (BMS), oferim solutii profesionale de implementare BMS, la standarde ridicate de calitate si fiabilitate, pentru cladiri de orice tip.