Antreprenoriat in instalatii

Prin experienta acumulata avem capacitatea logistica si financiara pentru coordonarea si executia lucrarilor in regim de antreprenoriat de specialitate. În prezent, metodele moderne de construcţii si instalatii se bazează pe tehnologii mai complexe şi bine coordonate spre a obţine înalta calitate a lucrărilor executate. Firma detine experianta necesara pentru a furniza sisteme integrate la cheie, conform termenelor contractuale de executie in conditii de exigenta profesionala.

Instalatii speciale

Sisteme de semnalizare a incendiilor

Impreuna cu colaboratorii nostri autorizati realizam sisteme complexe de semnalizare a incendiilor, pornind de la faza de proiectare, instalare si incheind cu obtinerea tuturor autorizatiilor necesare.

Implementam solutia clasica, cu detectori de fum adresabili in bucla, dar oferim si sisteme de detectie timpurie a incendiului, prin aspiratie, recomandata in special pentru camere server, spatii cu un volum foarte mare (detectie prin aspiratie XTRALIS-VESDA).

Sisteme de semnalizare efractie

Protectia la patrunderea prin efractie este o preocupare a clientilor nostri. Firma Sifee Action are o bogata experienta in realizarea sistemelor de alarma antiefractie, acesta fiind domeniul principal de activitate la infiintare. Astazi realizam aceste sisteme prin colaboratori autorizati.

Sisteme de supraveghere video

Realizam prin colaboratori autorizati sisteme de supraveghere video clasice sau IP, la cele mai inalte standarde de calitate si performanta.

Sisteme de stingere a incendiilor

Oferim orice fel de sisteme fixe  de stingere a incendiilor, atat cu apa cat si  cu ceata de apa,  pulbere, spuma, gaze inerte, gaze curate, aerosoli.
Avem colaboratori in domeniu autorizati, care pot sa asigure prin expertiza lor cerintele oricarui scenariu la incendiu avizat.