Antreprenoriat in instalatii

Prin experienta acumulata avem capacitatea logistica si financiara pentru coordonarea si executia lucrarilor in regim de antreprenoriat de specialitate. În prezent, metodele moderne de construcţii si instalatii se bazează pe tehnologii mai complexe şi bine coordonate spre a obţine înalta calitate a lucrărilor executate. Firma detine experianta necesara pentru a furniza sisteme integrate la cheie, conform termenelor contractuale de executie in conditii de exigenta profesionala.

Instalatii tehnologice

Datorita experientei noastre si a partenerilor nostri va putem oferi solutii complete pentru aplicatii de aer comprimat si vacuum, pornind de la intelegerea cerintelor Dumneavoastra, implementarea proiectului si executia acestuia la standarde de siguranta si calitate ridicate.

Asiguram proiectarea si executia instalatiilor tehnologice precum si instalarea de echipamente industriale, toate acestea in urma unei bune intelegerii a tehnologiei folosite de beneficiar si oferirii unei solutii cat mai optime din punct de vedere tehnic, functional si economic.

Instalatii aer comprimat

Bazandu-ne pe experienta noastra si a principalilor furnizori de echipamente din domeniu, va asiguram solutii tehnice performante pentru instalatiile de producere si distributie aer comprimat, la un raport corect calitate/pret. Atat echipamentele ofertate cat si materialele recomandate sunt de ultima generatie, asigurand optional si recuperarea de energie.

Instalatii vacuum tehnologic

Producerea si distributia de vacuum este necesara in unele procese tehnologice. Firma noastra realizeaza instalatii de vacumm performante. Pompele de vacuum sunt conectate la retele de tubulaturi etanse, asigurand cu ajutorul automatizarilor cu care sunt echipate, multiple posibilitati de reglaj.

Instalatii racire tehnologica

In numeroase aplicatii industriale se utilizeaza in procesul tehnologic apa racita la anumite valori de temperatura. Aceasta apa este in general utilizata in racirea utilajelor sau a unor materii prime folosite in proces (exemple: racire masini de injectie, productie si stocare vin, productie de senzori, etc).

Producerea apei utilizata in procesul de racire se realizeaza cu ajutorul unor agregate configurate special pentru operarea pe toata durata anului (chiller cu free-cooling, turn de racire apa, etc).